Menu
 
Bliv medlem

Bliv medlem

Alt for mange børn vokser op med kun én forælder, ofte på grund af skilsmisse, dødsfald, krævende handicaps i familien eller lignende. Og er der ikke andre stærke voksne fortrolige og rollemodeller i barnets netværk, rammes børnene ofte af ufrivillig ensomhed, isolation og indlæringsproblemer.

Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn skaber venskaber mellem ensomme, svigtede eller sorgramte børn i alle aldre og ressourcestærke voksne. Venskaber, der gør en livsvarig positiv forskel for disse børns liv.

Vennerne mødes som regel 2 – 4 gange om måneden. En dag kan fx gå med at bygge en drage, tage til fodboldkamp, spille spil eller med bare at være sammen – det betyder mindre. Det vigtige er, at barnet oplever at en voksen er 100 % til stede for barnets skyld. Og resultaterne udebliver ikke – vi oplever at der kun går et par måneder, før barnet har mere selvværd og mere mod på nye udfordringer.

Vær med til at gøre en forskel – klik på den blå boks herunder og meld dig som støttemedlem. Penge fra vores støttemedlemmer går til uddannelse af vores frivillige, rekruttering af flere voksenvenner, samt aktiviteter for børnene. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for at høre om hvordan du kan bidrage til foreningens arbejde.

*