Nyt

Birgit Klitgaard Leong
Centerleder
Pædagog/psykoterapeut

Birgit har været ansat i foreningen Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn siden april 2007. Birgit har mange års erfaring med socialpædagogisk arbejde omkring børn og familier. Som centerleder i foreningen er hendes primære ansvarsområder etablering og opfølgning af venskaber, foreningens økonomi, PR og fundraising. Birgit brænder for at være med til at skabe venskaber der kan gøre en afgørende forskel i et barns liv og som er til glæde for både barn og voksen.

Kathrine

Kathrine Vesterholt Zakarias
Projektansvarlig Storesøster/storebror-projekt
Lærer.

Kathrine har været ansat i foreningen Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn siden februar 2013. Hun er uddannet folkeskolelærer og har i den forbindelse stor erfaring med børns trivsel i forhold til skolegang og sociale aktiviteter. Hendes primære ansvarsområder er projektet storesøster/storebror, hvor hun som projektleder har det overordnede ansvar for etablering og koordinering af venskaber mellem unge voksenvenner og børn i alderen 11-15 år.

Sonja

Sonja Leerbek Krapalis
Projektmedarbejder
Lærer.

Sonja har været ansat i foreningen Børns Voksenvenner i Aalborg og omegn siden marts 2016. Hun er uddannet lærer fra Odense Seminarium og har igennem mange år som lærer beskæftiget sig med børns sociale relationer og generelle trivsel. Hendes primære arbejdsområder er etablering af og opfølgning på venskaber.

22728640_1253180054788360_763425387499903950_n (3)

Hanne Nielsen
Projektmedarbejder

Kandidat i Social Arbejde

Hanne har været ansat i foreningen Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn siden Januar 2018. Hun har en kommunikations-baggrund, og valgte grundet hendes store interesse for frivillighed og socialt arbejde at supplere med kandidaten i Socialt Arbejde på Aalborg Universitet. Hendes primære arbejdsområder er kommunikation og PR.