Bliv medlem

Alt for mange børn vokser op med kun én forælder, typisk på grund af skilsmisse, dødsfald, krævende handicaps i familien eller lignende. Og er der ikke andre stærke voksne fortrolige og rollemodeller i barnets netværk, rammes børnene ofte af ufrivillig ensomhed, isolation og indlæringsproblemer.

Børns Voksenvenner skaber venskaber mellem ensomme, svigtede eller sorgramte børn og ressourcestærke voksne. Venskaber, der gør en livsvarig positiv forskel for disse børns liv.

Venskaber starter typisk omkring 6-års alderen men kan også starte senere. Vennerne mødes som regel 2 – 4 gange om måneden. En dag kan fx gå med at bygge en drage, tage til fodboldkamp, spille spil eller med bare at være sammen – det betyder mindre. Det vigtige er, at barnet oplever, at en voksen er 100 % til stede for barnets egen skyld. Og resultaterne udebliver ikke – som regel går der kun et par måneder, før barnet har mere selvværd og mere mod på nye udfordringer.

Vær med til at gøre en forskel – klik på den røde boks herunder og meld dig som støttemedlem. Penge fra vores støttemedlemmer går til uddannelse af vores frivillige, rekruttering af flere voksenvenner samt aktiviteter for børnene. Der er også altid brug for flere frivillige kræfter til det administrative arbejde i lokalforeningerne. Skriv eller ring  for at høre hvordan du kan bidrage.