Godkendelsesforløb

For at blive godkendt som voksenven, familieven eller storesøster/storebror skal du henvende dig til os på telefon, mail eller kontaktformularen på denne hjemmeside. Herefter vil du blive inviteret til en informerende og uddybende samtale på kontoret eller et informationsmøde med andre interesserede.

For at sikre succesfulde venskaber opererer Børns Voksenvenner med ”matchere”, som matcher børn og voksenvenner fra vores venteliste. Processen er systematiseret og særdeles grundig og indbefatter kontorbesøg eller informationsmøde, hjemmebesøg hos henholdsvis barnets familie og den frivillige samt godkendelseskursus for kommende voksenvenner.

Når vi matcher børn og voksenvenner, lægger vi blandt andet meget vægt på geografi, fælles interesser og personlig kemi. En ren straffe- og børneattest er en uomgængelig forudsætning for at blive voksenven. 

I de meget sjældne tilfælde hvor et venskab ikke fungerer, kan det til enhver tid afbrydes af både barn, forældre og voksenven, i samarbejde med matcherne i foreningen.

Vil du vide mere om vores godkendelsesforløb, så er du altid velkommen til at kontakte os. Kontakt os her.